Eks blogipostitusega ongi nii, et on väheseid kes tegelikult ka lugeda viitsiks.. Seekord on see isegi soovituslik, sest ma ise ka ei usuks seda lugu..

Kui ma eelmise aasta kevadel käisin ühte juubelit jäädvustamas, siis oli külaliste hulgas minule üks tuttava näoga noormees, aga ma mitte ei suutnud meenutada millega või kellega seoses ma teda tean.
Aega edasi, olles taaskord töises miljöös ja samas toredas seltskonnas, ei meenunud mulle see veel ka siis.
Ühel ilusal päeval helistas keegi noormees ja kutsus mind sõbrapäeval oma toimuvat pulma jäädvustama. Koostöö edenedes piilusin muidugi ka tulevase peigmehe pilti.. ja nüüd see siis juhtus..!! Pilti nähes meenus mulle, et selle noormehe pilt on ju ka minul juba olemas, ma teadsin murdosa sekundiga millises kaustas ja isegi seda, kus see pilt nende sadade piltide arvestuses järjekorras asub.. Seega on siit tõestus, et minu mälu on pildiliselt tugevam kui reaalajas. 
Tarvi oli muidugi ka toredasti üllatunud.
Ma kohtasin tulevast peigmeest juba 10a tagasi ja te ei arvaks iial ära millise saatusliku õhtu raames :) Tadaaa!! Sellel õhtul oli minu tüdrukute õhtu, pidu oli peetud ja enne koju minemist otsustasime viimaste kohalolijatega veel keha kinnitada ja nii me jõudsimegi Tommi grilli. Selle õhtu viimane noormees kellega mul õnnestus tutvuda ja lobiseda oligi Tarvi :) Nii me siis seal istusime ja arutasime maailma asju. Minu mälus oli kustumatu lause mida Tarvi tookord pead vangutades kuuldavale tõi, miks neiu küll nii noorelt abiellub? Aga see juba oligi kompliment, Tarvi pidas mind 10a nooremaks.. selle meenutuse najalt edasi minnes, oli eriti - kohe eriti armas olla tema pulmas - jah.. ma ise ka ei usuks :)
Kohtusime küll ühel õhtul ja viivuks, aga ju siis pidime korra veel kohtuma ja seda jälle seoses armastusega..
Mul on väga hea meel, et kohtusin nii soojade ja armastusväärsete inimestega nagu Kerli ja Tarvi.
Tahan ka selle veel ära märkida, et mitmel korral kui ma tahtsin hakata Tarvit juhendama, jõudis Ta mu mõtteid juba lugeda, et mida teha või kuidas olla, nagu oleks ise teiseltpoolt kaamerasse vaadanud..

Minu sõbrad juba teavad minu uskumust: juhuseid ei ole olemas...